Back to School

Bijgewerkt: jan 5

Morgen (vrijdag 7 feb) is het zover, de eerste dag van de opleiding. Best wel spannend maar zo veel zin in. Het is best enige tijd geleden dat ik in de collegebanken zat :-). Vandaag nog de laatste schoolspullen gekocht. Het deed me herinneren aan mijn overgang naar het voortgezette onderwijs. Ook toen vond ik dat spannend en leuk tegelijk. Mijn rugzak staat klaar en de oortjes van mijn telefoon opgeladen. En wat lief, gisteren van de bewoners een kaartje gekregen om mij heel veel succes te wensen, wat een mooie start van een nieuwe richting :-) Geweldig toch!www.maakjijookhetverschil.nl

39 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Instagram Icon

© 2023 by Design for Life.

Proudly created with Wix.com